Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz vs. Darius

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

1.png

Postacie: Fizz vs. Darius

Zależy mi na: Funie z gry, ownieniu noopków :)

Dodatkowe informacje: Która postać lepsza?

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na zabawie, takiej całkowitej i potrafisz śmiać się z gry w umiarze co prawda, żeby nie odpieprzać jak leci to bierz Fizza. Jego skoki są zarąbiste, zwłaszcza jak ktoś typu Lux, Morgana odpieprzy Faila ze stunem, a Ty to wykorzystasz. Poza tym ma świetne ulti do team fight'a, jeżeli ich team będzie biegł razem masz sto procent pewności na trafienie (kiedy biegną grupką 5-osobową) i w dodatku jeśli trafiony nie odejdzie, ulti trafia każdego w pobliżu.

Co do Darius'a. Też ma świetne ulti, idealne na pente. Czekasz aż ktoś ma low hp i skaczesz, i tak po kolei żeby mieć cały czas specjalną umiejętność. Co do reszty skilli nie jestem obeznany, być może dlatego preferuję Fizz'a.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Fizz - mocne skile , nie jest papierem i dobre ulti na TF

Darius - dobre skille, mocne DMG i dość dużo defa .

Bierz Fizz'a .

Opublikowano

darius póki co jest zbyt OP ulti 1000true dmg przy nastackowanym pasywie i brak cooldowna. Slow+free arm penetr. Op, op, op będzie nerf

Opublikowano

fizz - mocne skille, zjada wszystko od early po late, ulti to skillshot, ktorym mimo wszystko trudno trafic

darius - nie kupuj tego, na razie jest broken ale na 100% dostanie nerfa i stanie sie maksymalnie dobrym pickiem (jezeli go nie znerfia do stanu "useless")

Opublikowano

Darius jest po prostu na ten czas OP, przed chwilką miałem staty na normalu 20/4. Znerfią go na pewno ale kiedy nie wiadomo

Fizz jest również dobry ale nie aż tak :)

Polecam Dariusa

Opublikowano

Darius na 100% nerfa dostanie na ulti albo mniejsze dmg albo po zabiciu nie bedzie miał 0 cd ...

Opublikowano

Do zamknięcia, kupiłem fizza, grałem 1 gre na 3vs3,

i niszczy wszystko <3 Dzięki za pmoc w wyborze.

Btw. kupiłem go bo bardziej przyszłościowy się wydaje.

Darius jest po prostu na ten czas OP, przed chwilką miałem staty na normalu 20/4. Znerfią go na pewno ale kiedy nie wiadomo

Fizz jest również dobry ale nie aż tak :)

Polecam Dariusa

Wiesz, jak wyszła fiora to też miałem 37/4 :)

Nikt nie umiał grać przeciwko ;) Tylko tu inna sprawa,

tu nie gracze sie na uczą grać, a pewnie nerf incomming :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...